Bekijk het origineel

SGPGPV

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

SGPGPV

IN RIJSWIJK (Z.-H.) Samenspreking

1 minuut leestijd

Het bestuur van de SGP-kiesvereniging „Graaf Jan van Nassau" te Rijswijk houdt momenteel samensprekingen met het bestuur van plaatselijke GPV-kiesvereniging, over een eventueel samengaan bij de komende verkiezingen in 1974.

Op de laatstgehouden jaarvergadering van de SGP in maart is hierover een besluit genomen. Het besluit had betrekking op het bespreken van de mogelijkheid om naar het voorbeeld van Delft tot een gezamenlijke lijst ta komen.

Indien SGP en GPV elk met een elgen lijst uit zouden komen, zit er voor beide partijen normaliter geen raadszetel in. Uitgaande van de uitslag der laatste kamerverkiezingen dan is er bij samenwerking wel een mogelijkheid om in de raad te zijn vertegenwoordigd. Het GPV heeft in Rijswijk nog niet eerder aan de gemeenteraadsverkiezingen deelgenomen. Sinds ongeveer 2 jaar is men plaatselijk georganiseerd in een kiesvereniging, terwijl de SGP-kiesvereniging reeds 22 jaar bestaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 2 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

SGPGPV

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 2 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken