Bekijk het origineel

Veel Verdwenen' Japanners

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Veel Verdwenen' Japanners

1 minuut leestijd

TOKIO, vrijdag — De Japanse politie maakte vrijdag bekend dat in Japan sinds 1967 zeventigduizend mensen spoorloos verdwenen en naar alle waarschijnlijkheid vermoord zijn.

De Japanse politie moet elk jaar het verdwijnen van 90.000 mensen onderzoeken. .Tienduizend hiervan komt ze niet meer op het spoor. De Japanse politie heeft besloten een nieuwe lijst van vermisten op te stellen. Dit naar aanleiding van de recente bekentenis van een man, zekere Masayasoe Sefcigoetsjl, dat hij vijf mensen om het leven heeft gebracht.

BONN vrijdag — De Amerikaanse minister van Financiën George Shulz Is donderdag In Bonn aangekomen voor besprekingen over een verhoging van de bijdrage die West-Duitsland levert in het onderhoud van de op zijn grondgebied gelegerde Amerikaanse troepen. Naar verwacht wordt zullen de besprekingen een moeizaam verloop hebben. mensen geen beschermins van het leger te zoeken. Conclusie: geen bevrijde gebieden in deze enclave,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 6 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Veel Verdwenen' Japanners

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 6 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken