Bekijk het origineel

R.D.-receptenhoek

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

R.D.-receptenhoek

1 minuut leestijd

Laat de vis In 20 minuten gaar woideri en een bruin Korstje krijgen,

DEENSE PANNEKOEKEN
300 g bloem. 2 eieren, 4 dl melk, zout, peterselie, 1 ui, 200 cervelaatworst, 1 kleine komkommer, (sambal-, botei of margarine.

Zeef de bloem in een kom en maaK In het midden een kuiltje. Doe in dit kuiltje zout en breek er de eieren m. Schenk de melk bij' gedeelten erbij en begin vanuit het midden te roeren, zodat een glad beslag ontstaat. Roer hier-door kleingesneden peterselie- en fijiigeraspte ui. Leg in een hete koekepan enkele plakken cervelaatworst. Bak die even uit en schep er'dan beslag op. Leg hierop plakken komkommer, eventueel bestreken met heel weinig sambal. Wacht tot de bovenkant droog is en draal de pannekoek om. Bak de pannekoek aan de andere kant bruin en gaar. Laat de pannekoek er slecht los van de pan, gebruik dan wat boter of margarine.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 13 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

R.D.-receptenhoek

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 13 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken