Bekijk het origineel

Ontferming

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Ontferming

2 minuten leestijd

Nogmaals vermanen, ja bidden en smeken wij; laat u toch niet God verzoenen. Zoekt de Heere terwijl Hij te vinden is; roept Hem aan terwijl Hij nabij is. De goddeloze verlate zijn weg en de ongerechtige man zijn gedachten, en hij bekere zich tot de HEERE, zo zal Hij Zich zijner ontfermen; en tot onze God, want Hij vergeeft menigvuldig. Zo zullen we genade vinden in de ogen van God. Zo zullen we in de gunst van de HEERE hier leven en de verzekerde hoop hebben van eeuwig gelukzalig te zullen zijn. Zo zullen onze gebeden, die wij voor land en kerk doen zullen, aangenaam en krachtig bij God zijn. Zo zal Hij onzer gedenken naar het welbehagen tot Zijn volk en Hij zal ons bezoeken met Zijn heil. Zo zal Hij ons doen aanschouwen het goede voor Zijn uitverkorenen, opdat wij ons verblijden met de blijdschap van Zijn volk, opdat wij ons beroemen met Zijn erfdeel. Amen, hetzij alzo!

J . d' OUTREIN. 1 17 10 V: Die
    ("Adam en Mozes")

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Ontferming

Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken