Bekijk het origineel

ABN verhuisd

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

ABN verhuisd

2 minuten leestijd

Dit weekend is het totale hoofdkantoor Amsterdam van de Algemene Bank Nederland (1200 medewerkers) verhuisd van de verschillende oude panden in de Vijzelstraat en Spuistraat naar het nieuwe gebouw aan de Vijzelstraat. Vrijdagavond gingen 140 verhuizers van start en volgens een bepaald schema stond 16 uur later alles netjes in het nieuwe pand op z'n plaats. pen, die het minst bijdragen tot de verkeersopstoppingen voor woon-werkveifceer. Vermindering van de voorgenomen wegenbouw — teroporisering genoemd — lost bepaald ook geen problemen op.

WERKLOOSHEID

Voor de wegenbouwbedrijven zal eetr plotselinge teruggang rampzalig zijn en bovendien een forse werkloosheid veroorzaken, die moeilijk op andere wijze is op te vangen als men bij aanvullende werkgelegenheid objecten gaat zoeken buiten de wegenbouw, want daar zijn werknemers uit de wegenbouwbedrijven niet, of moeEijk plaatsbaar.

Verder wijst het verslag op de noodzaak voorlopig in de woningbouwsector met nieuwbouw op grote schaal door te gaan en ook daarvoor de nodige infrastructuur in de vorm van wegen te verwezenlijken.

Uitbreiding van het openbaar vervoer Is wellicht noodzakelijk, maar is dan toch alleen op lange zo niet zeer lange termijn op bevredigende wijze te realiseren, aldus het jaarverslag van de Nederlandse verenlgtog van wegenbouwers. Deze tekst x plaatsen kolom 14 cm br.) mm hoogte. Nota zenden aan : Adres :

Woonplaats: Prijs per mm ƒ 0,36 met een minimum van 15 mm (bij contract aanmerkelijk lager). Voor familieberichten en „Schakeltjes" geldt een tarief van ƒ0,31 per mm. Voor „Schakeltjes" ƒ 1,50 adm. kosten extra. Voor brieven onder no. wordt f 1,25 extra berekend. Exclusief 4% B.T.W. De tekst dient I dag vóór de dag van plaatsing in ons bezit te zijn. BON in open enveloppe zonder postzegel, zenden aan : REFORMATORISCH DAGBLAD, ANTWOORDNR. 92, APELDOORN

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 22 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

ABN verhuisd

Bekijk de hele uitgave van maandag 22 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken