Bekijk het origineel

DOOR PLEUN R. TROOST :i

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

DOOR PLEUN R. TROOST :i

1 minuut leestijd

ik er werk van zou maken en ik ben blij dat ik zijn raad heb opgevolgd".

De veldwachter knikte waarderend met het hoofd. „Ja, ja, die nieuwe dokter is gefen domme jongen", zei hij. „Hij komt bij mijn vrouw ook. Dat is een verschrikkelijk zenuwachtig mens, dat weet je. Ik sta wat met haar uit. In mijn functie", en Van Wijk zette een hoge borst op, „ben je altijd in gevaar. Je moet overal op af en dat brengt natuurlijk risico's met zich mee. Maar om op de dokter terug te komen, die heeft eens met mijn vrouw gepraat en toen heeft hij ze pillen voorgeschreven. Nou, ik geloofde er niet erg in. Ze heeft zowat een hele pillenfabrielc opgegeten zonder resultaat. Maar warempel na een paar weken werd ze veel rustiger en het blijft goed gaan tot op heden. Ik zal je eerlijk vertellen. Engelen, dat het voor mij en V(jpr mijn zoontje een opLuchting betekent Dat kind leed er ook onder. Maar ik ben blij dat ik dat van je meisje hoor. Engelen. Kom ik ga maar weer eens op huis aan".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 26 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

DOOR PLEUN R. TROOST :i

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 26 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken