Bekijk het origineel

„Geen werk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

„Geen werk"

1 minuut leestijd

(Van onze correspondent) Het zit Nederlands eerste mannelijke verloskundige de heer G. Ezlnga uit Wilnis, die zich enige tijd gelegen in Vinkeveen vestigde niet erg mee. De verloskundige houdt In Vinkeveen wekelijks spreekuur In het wljkgebouw, maar tot nu toe heeft zich niet een in blijde verwachting zijnde Vinkeveense op zijn spreekuur gemeld en zich nog veel minder van een meiske of jongske laten verlossen. De heer Ezinga wijt z'n slechte start aan de boycot van de plaatselijke artsen, die de verlossende daad kennelijk zelf wensen te verrichten. De verloskundige laat zich echter niet ontmoedigen. Het gaat hem niet om de knikkers, doch om het spel, zo zegt hij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 november 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

„Geen werk

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 november 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken