Bekijk het origineel

Sherry melk-punch

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Sherry melk-punch

1 minuut leestijd

vanillesuiker. Maak de drank op smaak met suiker.

2 dl melk, ^eierdooier, suiker naar smaak, 1/2 glas sherry, noot-kruidnagelpoeder. Breng de melk aan de kook. Schenk de hete melk bij de losgeroerde dooier met de suiker. Roer de • sherry erdoor. Strooi noot en kruidnagel op de drank in het glas.

(2 personen): 50 g suiker, 4 dl melk, 1/4 dl chocoladesiroop, slagroom. Laat de suiker caramelliseren. Giet er de melk bij en verwarm alles tot de suiker is opgelost. Voeg dan 1/4 dl chocoladesiroop toe. Schenk de drank in bekers of glazen en gameer hem eventueel nog met een toef slagroom.

De venkel maakt men schoon en kookt men in pim. 30 minuten gaar. Ondertussen kan men een kaassausje met eventueel wat schijfjes tomaat maken. Wanneer de venkel klaar is legt men haar in een beboterde ovenvaste schotel en giet' men het sausje erover. Zet de schotel dan pim 10 minuten in de oven. U serveert dit gerecht met gekookte aardappels.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 maart 1975

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Sherry melk-punch

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 maart 1975

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken