Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Markten en Veilingen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Markten en Veilingen

6 minuten leestijd

BARENDRECHT, 18 juld — Doré 41-52, aanvoer 30.000 kg; andijvie 13-24, aanvoer 48.000 kg; bloemkool 6 per bak 141-...—, — per bak 114-176, 10 i>er bak 72-136, aan-roer 26.000 st.; bonenkruid 31-56, aanvoer 1000 bs.; bospeen 71-95, aanvoer 1000 bs.; gele kool 18-26, aanvoer 6000 kg; komkommers 76/90 31-34, 61/75 18-25, 51/60 18-22, 41/50 18,5 35/40 18, aanvoer 112.000 St.; komkommers krom 18, aanvoer 1500 kg; kroten AI 20-26, BI 32, MI 28-32, aanvoer 7000 kg; peterselie 21-48, aanvoer 3000 bs.; postelein 31-58, aanvoer 2000 kg; prei kg 71-89, aanvoer 6000 kg; rabarber 25-50, aanvoer 3000 kg; rode kool 10-21, aanvoer 10.000 kg; selderlj 14-46, aanvoer 8000 bs.; sla natuur 10-24, aanvoer 64.000 st.; snijbonen 200-230, aanvoer 2000 kg; spinazie 81-99, aanvoer 4000 kg; spitskool 46-62, aanvoer 7000 kg; stambonen 140-200, aanvoer 8000 kg; tomaten A 420-440. B 430, C 310, CC 270, aanvoer 3800 bakjes; uien 58-65, aanvoer 5000 kg. 

BERGEN OP ZOOM, 18 juli — rode bessen 102-134, aardbeien I 360-500. aardbeien II 2,00-410, frambozen 2,31: zwarte bessen 180-200, andijvie 44-47. bloemkool 60-178, snijbonen 128-264. sperziebonen I 115-161, sperziebonen I^ 80-137, peulen 440-5,10, komkommers 18-37. kroten 30-44, witte kool 70-75. sav. kool 12-22, bospeen 42-47, waspeen 23-48, sla 17-25, postlin 25-9.8. tomaten 230-600, uin 43-Sl.

GELDERMALSEN — 18 juli: X Bes 1/2 p. 397 ds; II 34, I 28-37, IE 38-79. R Bes 1/2 p. 2.268 ds., II 20-27, 131-42, IE 45-49; Z Bes 1/2 p. 528 ds. Onges. 48, II 20, I 44-91. Frambozen 323 ds., I 60-96, IE 95. Yellow Tr. 525 kg. II 55/60 36-45, lï 60/70 88-95, II 70/80 112-119. Gold. Del. 17.310 kg, I 60/65, 73-82, I 65/70 08-103, I 80/85 123; I 60/70 89; I 65/75 113-114; I 70/80 111-116, I 80/90 118; II 55/60 15; II 60/65 23-73, II 65/70, 26-93, 11 80/85 81; II 50/60 15; II 55/65 60; I 60/70 67; II 70/80 79-104, TI 80/90 103-113.

GOES-KRABBENDIJKE — 18 juli: Yellow Transparent KL.II 60/70: 90; Close KL.II 60/70: 73-75; Frambozen per doos I 92-98, per kg HX 225-277, II en Ind. 110; Schönemann per doos I 108-115; Rode bessen per doos IA 50-54, IB 47-50; Rode bessen (2 kg per kr.) IA 172-186, IB 147-.160, II 88-100; Rode bessen (5 kg per kr.) IB 135, Il 84, III 69, nalevering II 70; Kruisbessen per doos I 35-50, II40; Aardbeien per doos T 125, IIX 93; Zwarte bessen I en II 284, nalevering 227. 
Groenten: per stuk Kropsla 8-18; Komkommers 10-31; Bloemkool 4 per kr. 107-113, 6 per kr. 25-95, 8 per kr. 38-41, afw. 25; par bos: Kroten 11-15; Uien 29-42; Wortelen 15-49; per kg; Aardappelen bonken 51, grote 39-47; drielingen 21-29, kriel 19-27; Dubb.pr.bonen I 122-148; Snijbonen I 150-160, IIX 68-114, afw. 30-80; Tuinbonen 54; Spitskool 16; Spinazie 23; Tomaten A 80-85, B 77-98, C "58-68; Andijvie 13-18; Uien 46.

KAPELLE-TERNEUZEN — 18 juli: Frambozen in doosjes van 250 gram p.d.: I 92-98, p.bg: II X225-277, Il-tubs 110, Schönemanti aanvoer I p.d. 108-115. Rode bessen p.doosje van 250 gram: IA 50-54, IB 47-50, napluk IA 42; Rode bessen p.doos van 500 gram: IA 111-116, IB 96-105, II 63-69, napluk IB 82; Rode bessen in 2 kg.krat p.kg.: Extra 205, IA 172-186, IB 147-160, II 88-100, napluk: IA 156, IB 141; Rode bessen in krat van 5 kg. p.kg.: IB 135, II 84-83; Zwarte bessen aanvoer I-II 284, napluk 227; Aardbeien p.doosje van 200 gram: I 111-114, II X 79-90; Aardbeien in 2 kg.krat p.kg.: IIX 270; Rode Kruisbessen p.d»osje van 250 gram: I 65, II 51; Witte kruisbessen pjdoosje van 250 gram: I 32-50, p.kg.: I 130-11 90; Kasontario p.kg.: I 360, IIX 280, II 150-200, grof 150; Appelen Yellow Transp. I 70 127, 160/70 110-117, Ild 36. srof 50-71; Dubb. Princbonen I 150-157; Bramen p.doosje van 2.50 gram; IIX 54-101, II 42; Aardappelen grote 36-39, diriél 16-21; Tomaten p. krat van 6 kg.: Ia 389, IB 396, IA rood 171, IE rood 417, IC rood 274-275. 
Groenten: Groene kool 9; Rabarber 25; Kassnijbonen 80; Bosuien 28: Bloemkool 25-50.
 
ST. ANNALAND, 18 juli — Doree Ie: 40, 44,—. 2e: 40, 42,—. Doree Apart: 35,— — 40,—. Doree Bonken: 50,—. Doree Drielingen: 31, 34,—. Kriel: 82, 84,. Eerstellngen: 33,. Alecmarin: 34,—. Gloria: 35, 36,— Lekkerlanders: 36,—. Aardappelprijs per 100 kilogram in guldens. Aanvoer 235 ton.

SINT MAARTENSDIJK — 18 juli: Aardappelen: Doré I 43,20-48,40; TI 41,30; bonken 50,10; drielingen 33,00, kriel 82,00-82,40. Aanvoer 60 ton. 

BERGEN OP ZOOM, 18 juli: Export. Komkommers 55.000 st. 91/op 35-37, 76-32, 61 23-28, 51 20; 41 19, 36 18, kromme 19 21, stek grol 718. Tomaten 3500 kratjes AI 4,37, BI 3,70-5,00, Cl 3,36, CCI 2,50, Frambozen industrie 2500 kg I 2,31; zwarte bessen industrie 1000 kg I 1,80. 

ZALTBOMMEL —18 juli: Fruit: Aardbeien: AE 88-124 ong, 35-109 BH 40-55 per doosje van 200 gram aanvoer 36.000 doosjes. AE 209-228 ong. 131-193 BH 98-102 per doosje van 500 gram aanvoer 4800 doosjes. Frambozen: I 52-104 per doosje. Rode Bes: 117-42 per doosje. Zwarte bes: I 81-94 per doosje. I 37-40 per 250 gram los. Groenten: vroege aardappelen: Barima I 33-45, bonk 36-56, Kriel 22-65, aanvoer 36 ton. Dore: I 35-53, bonk 41-56, Kriel 22-47, Sirtema: I 36-39,bonk 45-49, kriel 24-26 per kg. Andijvie 30-42 per kg. Bloemkool: /6 77-136 /8 61-101 per stuk. Boskroten: 9-18 per bos. Bosprei: 42-43 per bos. Bosuien: 13-19 per bos. Capucijners: 300-309 per kg. Doperwten: I 119-220 per kg. Kroten: A 29-40 per kg. Prei: BI 92-130 per kg. Meloenen: Net /4 241-248 /6 222-237 /8 161-183 ogen /6 276-289 /7 277-279 /8 245-269 per stuk. Sla: I 8-16 per stuk. Snijbonen: I 155-186 H 74-118 per kg. Spinazie I 61-81 per kg. Stamslabonen: 1153-200 II 102-137 Stokslabonen: I 175-218 per kg. Tomaten: A 85-110 B 105-113 C 68-73 A 438-448 B 416-437 C 350-359. Tuinbonen: I 16-42 H 21-28. Uien: 51-55 per kg.

ZWIJNDRECHT, 18 juli — Andijvie 14-26 kg 6.000 kg; spinazie 37-41; postelein 66-72; prei 56-83, 1.500; uien 36-44 1.100; snijbonen '170-220 2.500; .slamprinsessen 160-220 400; spitskool 17-27 1.000; rodekool 8-U; aardappelen Doré 34-47 20.000; kroten 50-56 1.000; rabarber 27-35; bloemkool A 129-178 st.: B 97-141; C 56-93, 12.000 st.; sla 8-18 26.000; paprika 28-39; komkommer.s 90-pl. 26-31; 75-pl. 27-29; 60-pl. 23-26; 50-pl. 18-20; 40-pl. 18-19; 35-pl. 18; 30-pl. 18, 129.000; krom 18 kg 6.000 kg; ?tek 18-21 9.600; selderij 7-9 bos 6.500 bos; peterselie 19-40 1.500; tomaten A 4,00-4,10 bakken; B 3,80-4.40: " 2,60-3,00; CC 2,60. 3.600 bakken.


Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van Monday 21 July 1975

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Markten en Veilingen

Bekijk de hele uitgave van Monday 21 July 1975

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken