Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

- Markten en veilingen -

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

- Markten en veilingen -

8 minuten leestijd

BARENDRECHT, 19 sept. — Andijvie: 20-59, aanvoer 38.000 kg. Bloemkool; 6 per bak: 125-150, 8 per bak: 108-149, 10 per bak: 79-126, aanvoer 39.000 st. Chinese kool: 11-29, aanvoer 4.000 kg. Gele kool: 24-46, aanvoer 5.000 kg. Groene kool: 29-52, aanvoer 2.000 kg. Knolselderij: st. 31-54, aanvoer 4.000 st. Komkommers: 76-90:56, 61-75:38-40, 51-60:30-34, 41-50:20-26, 35-40:25, 31-35:21, aanvoer 45.000 st. Komkommers: krom: 35 aanvoer 1.000 kg. Peterselie: 8-24, aanvoer 6.000 bs. Postelein: 61-100, aanvoer 2.000 kg. Prei: kg. 48-74, aanvoer 8.000 kg. Rode kool: 21-40, aanvoer 14.000 kg. Selderij: 7-25, aanvoer 10.000 bs. Sla: natuur: 34-49, aanvoer 96.000 st. Spinazie: 35-68, aanvoer 8.000 kg. Spitskool: 56-79, aanvoer 9.000 kg. Spruiten: A: 129-162. B: 146-152, C: 166, All: 88-94, Bil: 35, ADI: 163. ADII: 109-135, Dl: 118, DII: 105, aanvoer 23.000 kg. Tomaten: A: 510-530. B: 500-520, C: 410, CC: 250, aanvoer 4200 bakjes. TJien: 48-62, aanvoer 6.000 kg. 

BERGEN OP ZOOM, 19 sept. — Bramen 41-61; netmeloen 168-358; andijvie 45-56; bloemkool 68-203; snijbonen S05-347; sperziebonen 88-147; staartprinsesse bonen 124-189; komkommers 20-37; rode kool 8-19; spitskool 27-41; sav. kool 51-78; bospeen 60-75; waspeen 20-40; breekpeen 18-24; sla 10-14; prei 10-14; prei 22-32; rabarber 30-50; radijs 60-71; .spruiten ongeschoond 121-152; tomaten 350-430; uien 42-55; witlof 179-325; boerenkool 9-12; James Grieve 39-86; Goudreinet 58-70; Cox Orange 41-97; Odin 57-127; Saint Remey 104; Triumphe 57-94; Beurre Hardy 53-86; Claps 71-98; Jan Steen 42-85.

GELDERMALSEN, 19 sept. — Aardb. dskd 347 ds.; onges 76-103, II 46, IE 110; Bramen dos 279 ds.: II 30, IE 79-86; Cox or pip 18.795 kg. I 60/05 34, 65/70 53-55. 80/85 79, 65-75 53 70/80 71, 75/85 68, 80 90 67-81. II 55/63 18, 60/65 30-44. 65'70 50-61 5S/6 18-31, 60,70 42, 6/75 45-54, 70/80 66-67 75/85 68, R0'30 42-66, G 55/60 18, 60/65 36, 60/70 74, t5/ 75 76-98, 70/80 117-122. 80/90 107; Jonathan 510 kg: I 60/65 33 65/70 51. 60/70 36, 70/80 68; Ingr Marie 4.755 kg: I 60/ 65 31, 70/75 72, 60/70 5i?, 05/73 70, 70/80 70-71, 80/90 77. II 55/60 27, 60/65 36, 65/ 70 44, 55/65 18-40, 60/70 38-39, 65/75 41-59, 70/80 59, 75/85 65: Jasappel 615 kg: I 55/65 84-85, 60/70 90, II 50/35 34, 50/60 40; Goudreinet 14.070 kg: I 63/73 59-61, 70/80 57, 75/85 68-80, 80/90 67, 8a/ 95 45-58, Il 53/65 18, 60/70 37, 65/75 50-58. 75'85 54-65. 80/90 6, 8/95 47-56; Jam Grieve 15.270 kg: I 65/70 43-46, 70/ 80 54-72, 80/90 50-66. II 60/65 25. 65/70 39-43, 60/70 34-39, 65'75 43-49, 70/30 46-54, 75/85 51, 80/90 38-51; Tyd E Wore 1.260 kg: II 60/65 35. 65/70 53-55, 60/70 62; 70/80 92; Conference 5.360 kg: I 63/ 75 72-73, II 45/55 43-50, 50'55 48-54, 65/ 70 72, 50/60 55-56, 35/65 62-71. 60/70 6, 63/75 69; St Remy 2 5Ö0 kg: I 60/70 83-105, 65/75 107, 70/30 95-102, II 55/65 92, 60/70 98, 65/75 86, 70/80 91, 80/90 85; Doy du com 1.340 kg: I 85/75 106-115, 70/80 125, II 60/65 78, 65/75 111, 75/85 114; Br Hardy 3.080 kg: I 60/65 82, 65/70 96, 70/80 105, 80/90 105, II 55/60 00, 60/70 82, 70/80 94; Tr de vien 4.440: III 13

KAPELLE-TERNEUZEN, 19 september — Kroetappelen: 18.70; Beurré Hardy: I 80 86-90, I 70/80 1.00-1.01, I 65 91-97, I 60 87, II 70/80 92, II 65 89, II 60 78, II 55 64-66, II D 50 26, grof36, fijn 14; Beurré Hardy hagel: II 70 83, II 65 78, Il 60 73, II 55 52, II 50 22, grof 16; Conference: I 65/75 81.20-81.30; I 60 81, I 55 76, II 65/75 80.60-81.70, II 60 81.50-82.80, II 55 79.00-79.60, II D 50 66.30-66.40, II D 45 39, grof 46, fijn 32; Conference hagel: II 65 75, II 60 68, II 55 59, H 50 53, II 45 26. grof 21, fijn 21; Cox's P. Pippin: I 80 65, I 75 73-75,1 70 71, I 65 61, I 60 44, II 80 62, II75A 71, II 70 A 64.30-68.40, II 65 A 57.80-59.80, II 60 A 41, II 55 A 18.70, II 80 61, II 75 50, II 70 53, II 65 45-48, II 60 35, II 55 18.70, grof 18.70: Coj's O. Pippin hagel: II 75 46, II 70 44, II 65 42, II 60 32; Goudreinette: I 95 49-53, I 85/95 63, I 75/85 72, I 65/75 59, II 85/95 57, II 75/85 62, II 65/75 55, II D 26, grof 29; Rode goudreinette: I 85 58, I 75 68; James Grieve: I 70 58, I 65 49, II 70 57, 11 65 41, II D 28, grof 23; Tr. de Vienne: I 70/ 80 93, I 60 78. I 55 53, grof 28,11 70/80 66, II 65 56, II 60 45, II 55 23, II D 23, fijn D; Br. Seedling: II 60 18.70, grof 18.70, II 90 42, II 80 51, II 60 18.70, grof 18.70; Bonne Louise d'Avranchcs: I 60 1.00, I 55 90, I 50 56. II 60 86-87, II 55 69. II 50 44, II D 17-18, grof 31, fijn 10; Tr. de Croncels: II 75 27-30, 11 65 21-22. II D 18-70; Beurré If.ebrun: I 70/80 38. I 60'70 45. II 70/80 40-41, II 60/70 37, II 55 24. II D 50 15. grof 16; Odin: I 70/80 92-96, I 65 78, I 60 46, II 70/80 89,11 65 73-75. grof 34; Ingrid Marie: I 75 59-64, I 65/75 42-46, I 60 23-33, grof 23; Cox's O. Pippin geel: II 75 89, II 70 97-1.01, II 65 81-83, II 60 63-68, II 55 29-31; Tydeman E.W.: I 80 76; Karmijn: II 95 69, II 85 71, II 75 58, II 65 31, grof 21; Hcrzogin Elsa: I 70/80 35, I 60370 30; Beurré Durondeau: I 75 61, I 65/75 47-55, I 60 40, I 55 20, II D 50 20, II D 4520, grof 17; Tomaten per krat: I A 4.23-4.35, I B 4.38-4.57, I C 2.77-2.93, ICC D, II A D, II B D, II C D; Aardbeien per doosje: II 1.20-1.30; Dorn. bramen per doos: I 57-68, II X 39-48, II 28-40; Frambozen per doos: II X 1.28-1.45; Aardappelen: I 36.40; Groenten: kropsla: 8 1/2-15; Dubb. bonen: 67-1.80; Pronkbenen: 2.30; Uien: 47-53; Andijvie: 32, Rode kool: 15-16; Bloemkool: 44-99.

Groenten: Andijvie 15-36 per kg; Bloemkool 6' 93-122, 8/ 63-98 per stuk; Bospeen 50-88 per bos; Knolselderij A 24-46 per stuk; Meloenen net 6/ 199-179, 8/ 85-124, oog 6/ 300-324, 8/ 230-310, 10/ 175-229 per stuk; Prei A 45-64, BUI 40-47 per kg. Aanv. 2 ton; Rode kool A 15-27 per kg; Savoye kool 52-67 per kg;. Sla 36-44 per stuk; Spinazie 45-84 per kg; Snijbonen I 218-358, II 117-266 per kg; Stam Princessen I 87-190, II 69-146 per kg; Spruiten A 131-151, B 50-63, D 125-157 per kg; Tomaten export A licht 443-396, BL 426-435, CL 401-415, A rood 401-407, BR 408-418, CR 306 per bak aanv. 15900 b.; Uien 46-59 per kg; Witlof BII 251-271, 8 afw. •>20-224 per kg.

ZALTBOMMEL — 19 sept. Aardbeien: AE 93-132, Bil 31-62, ong. 66-105 per doosje. Aanv. 5000 doosjes; Bramen: I 51-75, II 28-34 per doosje. Aanv. 1800 doosjes; Appelen: Cox's or. p. I 70/ 80 75-81, II 70/80 71-74 per kg, James Gr. II 70/80 46-53, II 60/70 31-38 per kg; Goudreinette I 75/80 61-65 per kg. 

Groenten: Andijvie 15-36 per kg; Bloemkool 6' 93-122, 8/ 63-98 per stuk; Bospeen 50-88 per bos; Knolselderij A 24-46 per stuk; Meloenen net 6/ 199-179, 8/ 85-124, oog 6/ 300-324, 8/ 230-310, 10/ 175-229 per stuk; Prei A 45-64, BUI 40-47 per kg. Aanv. 2 ton; Rode kool A 15-27 p e r kg; Savoye kool 52-67 per kg;. S la 36-44 per stuk; Spinazie 45-84 per kg; Snijbonen I 218-358, II 117-266 per kg; S t am Princessen I 87-190, II 69-146 per kg; Spruiten A 131-151, B 50-63, D 125-157 per kg; Tomaten export A licht 443-396, BL 426-435, CL 401-415, A rood 401-407, BR 408-418, CR 306 per bak aanv. 15900 b.; Uien 46-59 per kg; Witlof BII 251-271, 8 afw. 4 per kg.

ZWIJNDRECHT — 19 sept.: Andijvie 23.00-40.00 kg. (8.000 kg.); spinazie 51-87 (1000); postelein 59-71; prei 35-36 (2.000); uien 50-51; snijbonen 390-420 (700); stambonen 160-190 (500); pronkbonen 190-220; spitskool 71-88 (1.000); rode kool 31-37; gele kool 37-43 (1.000), groene kool 51-58 (600); spruiten A 138-163; B 127-149; AD 127-149 (1.500); kroten 28-35; rabarber 46-61; bloemkool AA 15:-176 st.; A 120-159, B 91-121, C 48-74; sla AI 22-36; komkommers 90 plus 52-53; 75 plus 45-49; 50 plus 37-38; 50 plus 30-31; 40 plus 22-23; krom 31-32 kg.; stek 28-37 (2.500); Tomaten A 4.30-4.40 bakken, B 4-4.20. C 3.50-3.70 (9.300 bakken); selderij 7-11 bos (5.000 bos); peterselie 11-18 (2.00); radijs 23-42 (1.000).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 22 september 1975

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

- Markten en veilingen -

Bekijk de hele uitgave van maandag 22 september 1975

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken