Bekijk het origineel

VAKANTIE 1976

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

VAKANTIE 1976

Het RD op uw vakantie-adres

2 minuten leestijd

Een paar weken geleden kreeg een Duitse dog uit Sassenheim niet minder dan 14 jongen. Het hele nest maakt het uitstekend. Op de foto de dog Elsa met tien van haar jonge hondjes. Wanneer u van bovenstaande mogelijkheid gebruik wenst te maken, dient u van onderstaande opmerkingen kennis te nemen. Uw vakantie-adres dient Uiterlijk 10 dagen voor uw vertrek in ons bezit te zijn. De krant wordt alleen per post op uw vakantie-adres bezorgd. Uw opgave dient uitsluitend op-onderstaande bon ingezonden te worden (dus niet telefonisch). De extra kosten, ongeacht de duur van de periode, bedragen 3.50. Voor het buitenland (Europa) wordt dit bedrag verhoogdl met de extra portokosten vari J'lSiiPerweek. Bovenstaande kosten MOEiS-l VOORAF worden voldaan door overschrijving op onze giro 2032901 met vermelding: kosten vakantieadres. . . .. Daar de bestelling van dagbladen in het buitenland nog wel eens moeilijkheden oplevert, is een duidelijk en zo volledig mogelijk adres gewenst. Voor het niet ontvangen van ons blad of een te late bestelling kunnen wij uiteraard geen verantwoording nemen. (Hierlangs afknippen)

'ëönVakantiê^drês'
Naam abonnee Adres Woonplaats Verzoekt de krant van t/m te zenden aan het vakantie-adres: Naam Adres Plaats Land . Het hiervoor verschuldigde bedrag is heden op giro 203 29 01, t.n.v. Het Reformatorisch Dagblad B.V. overgeschreven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 29 Pagina's

VAKANTIE 1976

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 29 Pagina's

PDF Bekijken