Bekijk het origineel

Aanhoudend droog

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Aanhoudend droog

1 minuut leestijd

Droog weer met tijdelijk meer bewolking. Meest matige westelijke wind. Minima omstropl" 10 «graden. Maximumtemperaturen morgen van 1 / graden aan zee tot 24 graden in het zuidoosten.

Zon- en maanstanden: dinsdag 15 juni zon op 4.20, onder 21.02, maan op 23.03, onder 8.13.

Hoogwater (Rotterdam): 6.05 en 18.1S.

Europese landbouwcommissaris • ir. P. Lardinois heeft in Amsterdam gezegd, dat hij geen verantwoordelijkheid kan dragen voor het feit dat de financiële problemen in Europa op de schouders van de landbouw worden afgewikkeld. PAGINA 4 Op verschillende plaatsen in ons

De zeetankers van de Rotterdamse rederij Van Ommeren hebben vorig jaar voor een groot deel met verlies gevaren. PAGINA 7

Het textielconcern Schuttersveld heeft in 1975 voor het eerst sinds de oprichting verlies geleden. De laatste maanden zijn de vooruitzichten weer verbeterd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

Aanhoudend droog

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

PDF Bekijken