Bekijk het origineel

„Kisten en kasten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

„Kisten en kasten" over archief van Ned. Herv. Kerk

1 minuut leestijd

Ter gelegenheid van het 350-jarig bestaan van het archief van de Nederlandse Hervormde Kerk schreef dr. J. P. van Dooren, archivaris van de Nederlandse Hervormde Kerk een boekje getiteld: „Kisten en Kasten", dat wordt uitgegeven door uitgeverij Boekencentrum BV te 's-Gravenhage.

In het eerste deel behandelt de schrijver de geschiedenis van de archiefdienst en in het tweede deel de archiefdienst van de Nederlandse Hervormde Kerk in de 20ste eeuw.

Een vlot geschreven boekje met allerlei anektdotes en veel wetenswaardigheden. Een aantal foto's verluchtigt het geheel.

De prijs is drie gulden inclusief verzendkosten te bestellen per giro op nummer 36 34 00 van Boekencentrum BV te Den Haag met vermelding van „Kisten en Kasten".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

„Kisten en kasten

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

PDF Bekijken