Bekijk het origineel

Hervatting loonoverleg

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Hervatting loonoverleg

2 minuten leestijd

DEN HAAG — Omstreeks acht uur dinsdagmorgen is het bestuur van de Stichting van de arbeid in het gebouw van het ministerie van financiën in Den Haag bijeen gekomen voor hervatting van het vrijdagmiddag opgeschorte overleg over de lonen. Dat overleg werd toen opgeschort door het tweede gesprek met een kabinetsdelegatie.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de meer dan een kwart eeuw beslaande Stichting van de arbeid, dat het bestuur op een zo vroeg tijdstip bijeen komt. Meestal vergadert het 's avonds en 's nachts.

Na afloop van deze bestuursvergadering zal omstreeks negen uur dinsdagavond het derde gesprek met een kabinetsdelegatie volgen.

Naar aanleiding van het feit, dat de Federatieraad van de Federatie Nederlandse vakbeweging dinsdagavond nogmaals bijeenkomt om te overleggen over de voorstellen, die nu ter tagel liggen, kan worden verwacht, dat er voor dat tijdstip geen belangrijke beslissingen komen. Dinsdagmorgen vergaderen bondsbesturen en organisaties die bij de Federatie Nederlandse Vakbeweging zijn aangesloten over hun in te nemen standpunt met het oog op de nu ter tafel liggende voorstellen. De uitkomsten van dit interne beraad zullen dinsdagavond in de Federatieraad ter sprake worden gebracht. Daarna zal de Federatieraad zijn standpunt bepalen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Hervatting loonoverleg

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken