Bekijk het origineel

Nieuw ziekenhuis

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Nieuw ziekenhuis

1 minuut leestijd

AMSTERDAM Koningin Juliana heeft maandagmorgen een plaats voor personeel en andere genodigden. werkbezoek gebracht aan het gemeentelijke Slotervaartziekenhuis (700 bedden} in Amsterdam. Het bezoek vond plaats ter gelegenheid van de officiële ingebruikneming van het ziekenhuis, dat onofficieel reeds een halfjaar open is. Na een rondgang door het ziekenhuis onthulde koningin Juliana een kunstwerk in de centrale, hal van het gebouw, 's Middags vond een feestelijke bijeenkomst

Op de foto boven krijgt de Koningin een uitleg over het kunst' werk, dat de relatie tussen de mensen onderling uit moet beelden, van de vervaardigster Egbertje Kiewlet (rechts}. Op de onderste foto zien we de vorstin tijdens de rondgang kijken naar het verschonen van een jonggeborene.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Nieuw ziekenhuis

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken