Bekijk het origineel

Commentaar FME op structuurnota

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Commentaar FME op structuurnota

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De vereniging voor de metaal- en de elektronische industrie FME heeft waardering voor de wijze waarop in de economische structuurnota de structuurproblematiek van de Nederlandse economie is uiteengezet. Zij heeft echter ook ernstige bezwaren tegen de nota, naar zij in haar orgaan Metalektro visie meedeelt.

De FME heeft in een eerste reactie kanttekeningen geplaatst bij de hoofdlijnen van de nota. Ook naar opvatting van de regering zal nog veel van wat in de nota wordt aangekondigd en gesuggereerd moeten worden uitgewerkt. Dit betekent, aldus de FME, dat er nog kan worden gestuurd en dat is voor de ondernemers en hun organisaties een uitdaging.

Uit de nota blijkt, aldus de FME voorts, o.m. hoe ernstig de situatie, vooral ook op wat langere termijn, voor deze economie is. Met name wat de werkgelegenheid betreft, indien de arbeidskosten niet strikt in de hand worden gehouden, de winsten van de ondernemingen niet tot een redelijk niveau worden hersteld en mede daardoor de investeringen worden gestimuleerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

Commentaar FME op structuurnota

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

PDF Bekijken