Bekijk het origineel

Regio-S

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Regio-S

2 minuten leestijd

APELDOORN - De provincie Gelderland heeft het klachtennummer luchtverontreiniging (085 452220) ook opengesteld voor meldingen van botulisme. Op deze manier wil de afdeling milieuhygiëne van Provinciale Waterstaat de ontwikkelingen rond het botulisme efficiënt volgen. Mensen die in de provincie kadavers hebben gesignaleerd in de wateren, worden verzocht dit direct door te geven. In de eerste helft van deze maand zijn op vier plaatsen in Gelderland eendekadavers gevonden, waarvan na onderzoek door het Centraal Diergeneeskundig Instituut kwam vast te staan dat de overlijdensoorzaak botulisme was. In alle gevallen ging het om het botulisme van het type C, dat voor de mens ongevaarlijk is.

van de sportzaal „De Stenge" in Heinkenszand in handen te geven van de NV Sportfondsen. Een krediet van 680.500 gulden zal er gevraagd worden voor de uitbreiding van het sportcom,plex te Heinkenszand. Tot een bedrag van 290.000 gulden zal hiervan gesubsidieerd worden. jachthaven uitgebreid worden tot 750 ligplaatsen. Dit zal in 1980 te realiseren zijn, wanneer het huidige sluizencomplex overbodig wordt Er zal dan een nieuw sluizencomplex komen tussen Wemeldinge en Yerseke. Het gemeentebestuur van Kapelle meent, op deze wijze voor Wemeldinge de terugslag van de openstelling van het Rijn-Scheldekanaal te kunnen compenseren. Het scheepvaartverkeer op het kanaal door Zuid-Beveland is met ruim vijftig procent gedaald. De jachthaven zal voorlopig door de gemeente Kapelle worden beheerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Regio-S

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken