Bekijk het origineel

Variatie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Variatie

1 minuut leestijd

Heel anders ligt het op het gebied van de smaak. Met kruiden kunt u daar heerlijke resultaten bereiken. Wat kleingesneden verse tijm of basilicum bijvoorbeeld door uw tomatensla, geeft er net dat andere, lekkere smaakje aan. Kruidenazijn is wat zachter van smaak en veel geuriger dan gewone azijn. Ook zeffgemaakte kruidenboter bij een stukje gegrilleerd vlees is niet te versmaden. Op een eenvoudige manier kunt u met kruiden veel variatie in smaak brengen. Daarvoor hoeft u geen ingetvikkelde recepten of bereidingswijzen te volgen. Bent u nog een beginneling op kruidengebied, dan is het handig als u weet dat u sommige kruiden goed kunt meekeken en andere door koken hun geur verliezen; die kunt u beter rauw gebruiken. Op het volgende lijstje staat dat duidelijk aangegeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Variatie

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken