Bekijk het origineel

KERKNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

KERKNIEUWS

2 minuten leestijd

NED. HERV. KERK
Beroepen: te Broek op Langedijk, Chr. van Andel te Heteren; te Tholen, M. van Campen, vicaris te Papendrecht; te Veenendaal (toez.), J. L. W. Koppenhol te Huizen NH; te Wierden, J. Bogaard te Rotterdam-Delfshaven. Benoemd: tot bijstand in het pastoraat te Ermelo (zendingskerk), dr. Th. C. Frederikse te Wassenaar.
Aangenomen naar Lisse (toez.), P. C. 't Hooft te Emmen.
Bedankt voor Kapelle (Zld), C. J. Baart te Vaassen; voor Kinderdijk, H. Koudstaal te Ridderkerk; voor Monster, H. van der Post te Bergambacht.

GEREF. KERKEN (Vrijg.)
Aangenomen: naar Harlingen, H. J. de Vries te Amsterdam ZW; naar Rozenburg, A. van Houdt kand. te Zwijndrecht, die bed. voor Avereest- Dedemsvaart, Dronten, Haulerwijk, Marknesse-Nagele, Nijverdal, Onnen, Opende in comb, met Surhuisterveen, Overschie/Schiedam en Pernis, Siegerswoude, Frieschepalen in comb, met Wijnjewoude en Zuidwolde (Dr.).

CHR. GEREF. KERKEN
Beroepen: te IJmuiden, A. Bijkerk te Aalten.
Bedankt: voor Amersfoort, J. Plantinga te Dronten; voor Putten, G. Bilkes te Bennekom.
Tweetal: te Nieuw Vennep, G. J. Buijs te Broeksterwoude en J. van Dijken te Dedemsvaart.

GEREF. GEMEENTEN
Bedankt: voor Haarlem, M. Mondria te Waardenburg

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 9 mei 1977

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

KERKNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van maandag 9 mei 1977

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken