Bekijk het origineel

lo-snènpors

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

lo-snènpors

1 minuut leestijd

LEEUWARDEN — De vloot van de Provinciale waterstaat van Friesland is sinds zaterdag uitgebreid met een nieuw snel inspectievaartuig. Hierdoor is het mogelijk geworden om intensiever toezicht te houden op de scheepvaart, in Friesland. Met name in de drukke zomermaanden is daaraan behoefte gebleken. Het nieuwe snelle inspectievaartuig is een polyester Draco boot, die geleverd werd door H. ter Braake te Imsum. Het vaartuig zal worden voorzien van marifoon.

industrieterrein in Emmeloord het bedrijf Rapid Pane Emmeloord BV officieel openen. Rapid Pane is een bedrijf voor thermisch isolerende dubbele beglazing. In de nieuwe fabriek van 4.6(X) m2 zal per jaar 200.000 m2 dubbel glas worden geproduceerd. In het najaar is met de bouw van de fabriek begonnen. Rapid Pane heeft reeds een bedrijf in Kwintsheul waar eveneens jaariijks 200.000 m2 dubbel glas wordt geproduceerd. werden gewond en moesten zich onder doktersbehandeling stellen. De betreffende ruimte is door de rijkspolitie afgesloten. De technische recherche, dienst publieke werken van de gemeente en de arbeidsinspectie, stellen een onderzoek in.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 17 juli 1979

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

lo-snènpors

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 17 juli 1979

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken