Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Daling melkproduktie leidt tot vermindering van zuivelproduktie

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Daling melkproduktie leidt tot vermindering van zuivelproduktie

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

VLEUTEN — De seizoenmatige daling van de melkproduktieleidt tot een vermindering van de produktie van zuivelprodukten. Dat gold in de week tot 22 augustus (nog) niet voor kaas. Wel voor boter en melkpoeder en gecondenseerde melk.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van maandag 7 september 1981

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Daling melkproduktie leidt tot vermindering van zuivelproduktie

Bekijk de hele uitgave van maandag 7 september 1981

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's