Bekijk het origineel

io-snroeirs

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

io-snroeirs

2 minuten leestijd

'S-GRAVELAND — In 's-Graveland (N.H.) is dinsdagmiddag de 73-jarige Th. Michels uit Amsterdam in het verkeer omgekomen. De bejaarde man kwam net zijn auto te slingeren, slipte reed vervolgens frontaal tegen een vrachtwagen en kwam daarna in een sloot terecht.

was weggeslagen. Ooggetuigen spreken van een windhoos. Er deden zich volgens de politie geen persoonlijke ongelukken voor. Een flink aantal papieren vloog door de lucht, maar politie en brandweer zeg-; gen de meeste van deze pa-V perassen te hebben teruggevonden. stemming gegeven tot verkoop van bouwgrond in het bestemmingsplan „Het Slot". De grond wordt verkocht ten behoeve van achttien huurwoningen en veertien premie-A-woningen. De tussenwoningen van deze premie-A-woningen zullen voor ongeveer 114.000 gulden worden verkocht. De hoekwoningen zullen ongeveer 140.000 gulden gaan kosten. De voofzitter zeggde de raad toe dat deze premie-woningen beslist aan de inwoners van Langerak of Nieuwpoort zullen worden verkocht en niet aan buitenstaanders. Bij gebrek aan kopers maken we er huurwoningen van, aldus de voorzitter.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 7 oktober 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

io-snroeirs

Bekijk de hele uitgave van woensdag 7 oktober 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken