Bekijk het origineel

Overstromingen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Overstromingen

1 minuut leestijd

MANILA — De Filippijnen zijn dinsdag getroffen door de wervelstorm Irma, die op het voornaamste eiland Luzon grote schade heeft aangericht, ondermeer door overstromingen. Autoriteiten be.. vestigden de dood van twee mensen. De tyfoon deed huizen ineenstorten en ontwortelde grote aantallen bomen. De dodelijke slachtoffers vielen toen hun woningen op Mindoro, een eiland voor de kust van de provincie Batangas, door het stormachtige weer bezweken. In de provincie stortten in totaal ongeveer 60 huizen in elkaar. Het nationale rampencoördinatiecentnmi meldde dat de woningen van 9.630 gezinnen in de provincies Cavite en Batangas onder water waren komen te staan. Ook verscheidene steden aan de kust van het meer Laguna de Bay, een 20 kilometer ten zuiden van Manila, werden getroffen door overstromingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 25 november 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Overstromingen

Bekijk de hele uitgave van woensdag 25 november 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken