Bekijk het origineel

beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

beroepingswerk

1 minuut leestijd

<br />

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Rotterdam, J. Muis te Oudenbosch en Kruisland en Oud-en Nieuw-Gastel; te Rotterdam (part-time), dr. A. J. Lamping te Leiden; te Hoornaar (toez.), W. Altena te Eethen en Drongelen.

Aangenomen: naar Ooltgensplaat, K. van Meijeren, kand. te Katwijk aan Zee, die bed. voor Nederlangbroek; naar Beerta-NieuwBeerta-Nieuwe Schans (Herv. Geref. Samen op weg), A. Teuling, kand. te Hoogerheide; naar Nieuw-Beijerland, W. G. Teeuwissen, kand. te Huizen.

CHR. GEREF. KERK

Beroepen: te Ouderkerk a.d. Amstel, T.M. Hofman, kand. te Sliedrecht; te Zeist, H. Korving te Drogeham; te Nieuwkoop, G. Bouw te Scheveningen.

Tweetal: te Bussum, A. Brons, kand. te Apeldoorn en H.C.Mijnders, kand. te Veenendaal; te Zuidland, H. van der Ham, kand. te Barneveld en T.M. Hofman, kand. te Sliedrecht en J.M. Wullschleger, kand. te Zeist.

GEREF. GEMEENTEN

Beroepen: te Breda, M. Burggraaf, kand. te Rotterdam.

OUD GER. GEM. IN NED.

Beroepen: te Monster, dhr. A.D. Muilwijk te Sliedrecht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 maart 1983

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 maart 1983

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken