Bekijk het origineel

Gevaren

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gevaren

1 minuut leestijd

Mevrouw L. de Graaff-Schriek (CDA) attendeerde in tXe laatste gemeenteraadsvergadering op de gevaren van de kruising. Zij kon zich voorstellen, dat de bewoners van het Vinkenveld niet gelukkig zijn met deze oplossing. Zelf kreeg zij bij het oversteken van het kruispunt steeds een sterk onveilig gevoel, zei het raadslid.

Van Rijnberk (D'66), uit hoofde van z'n beroep deskundig in verkeerszaken, verklaarde het met mevrouw De Graaff eens te zijn. Tegen de achtergrond, dat in het verleden zelfs was overwogen de Beeklaan te verleggen naar de buitenrand van het woongebied, meende Van Rijnberk, dat een verkeerlichtinstallatie op de BoekerslootlaanVinkenveld geen luxe zou zijn.

Wethouder Van Duijn verwees naar het commissieoverleg. Daar is afgesproken, dat de gemeente de kruising zonder verkeerslichten zou uitvoeren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 januari 1984

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Gevaren

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 januari 1984

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken