Bekijk het origineel

beschuldigingen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

beschuldigingen

1 minuut leestijd

DEN HAAG/LOS ANGELES — De 41-jarige Rienk K. heeft voor de federale rechtbank in Los Angeles verklaard onschuldig te zijn aan alle 57 beschuldigingen die tegen hem zijn ingebracht. De Nederlander werd gisteren formeel aangeklaagd door de officier van justitie in Los Angeles. Henry Rossbacher.

K. wordt verdacht van de grootste zwendel met onroerend goed in de Amerikaanse geschiedenis.

Volgens Rossbacher heeft de rechter, Richard Gadbois, gisteren officieel bepaald dat het proces tegen K. en zijn voormalige compagnon Bernard W. zal beginnen op 18 september. De advocaat van K. zou daarop hebben laten doorschemeren dat hij in het belang van een gedegen voorbereiding om uitstel van het proces zal vragen. Het procesdossier is enkele honderdduizenden bladzijden dik.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 11 juli 1984

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

beschuldigingen

Bekijk de hele uitgave van woensdag 11 juli 1984

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken