Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

In de molen wordt het enige echte meel gemalen

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

In de molen wordt het enige echte meel gemalen

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Nog altijd valt het graan ruisend, al zijn de blinkende sikkels vervangen door grommende combines. Graan... voedsel voor mens en dier. De goudkleurige tarwekorrels worden meestal eerst naar de graandrogerijen gebracht. Want voordat de bakker brood kan maken moet de korrel tot meel worden vermalen. En de molenaar kan zijn werk pas goed doen als de korrels droog zijn. Droog en hard.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 28 augustus 1984

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

In de molen wordt het enige echte meel gemalen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 28 augustus 1984

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's