Bekijk het origineel

Onderscheiding

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Onderscheiding

1 minuut leestijd

Burgemeester D. Lodder uit 'sGravendeel heeft twee koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De eerste, de eremedaille in zilver, verbonden aan de orde van Oranje Nassau, werd toegekend aan de 56jarige 's-Gravendelenaar J. Mol. De heer Mol kwam in 1951 bij de vrijwillige brandweer van 's-Gravendeel, waar hij in 1952 aangesteld werd als reserver-brandwacht tweede klas. In 1965 volgde de aanstelling brandwacht eerste klas en in 1968 hoofdbrandwacht. Drie jaar laten werd Mol onderbrandmeester en administrateur. Binnen het brandweerkorps is hij altijd een zeer actief lid geweest. Naast het bijhouden van de administratie van de brandweer was hij gedurende een groot aantal jaren bestuurslid van de brandweervereniging. De heer Mol stond bij de brandweer bekend als een vraagbaak en raadsman voor ieder brandweerlid. Inmiddels heeft Mol zijn functies neergelegd.

Eenzelfde onderscheiding kreeg de heer L. M. de Man opgespeld vanwege zijn veertigjarig lidmaatschap van het tamboers- en trompetterkorps Juliana. Ook hierin vervulde De Man verschillende bestuursfuncties.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 februari 1985

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Onderscheiding

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 februari 1985

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken