Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Hartehulp kookboek
uit de keuken
Weinig zout en vet, dat zijn de belangrijkste voedingsadviezen voor hartpatiënten. In de voor- en nazorg van mensen die aan het hart zijn geopereerd zitten nogal wat witte vlekken wat de voedingsgewoonten betreft. De Vereniging Voor- en Nazorg bij hartoperaties en hartziekten in de regio Nijmegen/Arnhem heeft daar wat aan gedaan. Een speciaal Hartehulp kookboek dat verantwoord koken voor hartpatiënten makkelijker maakt, zag onlangs het licht.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 15 maart 1985
Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 maart 1985
Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's