Bekijk het origineel

WEEROVERZICHT

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

WEEROVERZICHT

veel bewolking

2 minuten leestijd

  VEEL BEWOLKING — Het weer blijft wisselvallig. Nadat vandaag een zwak front van een oceaandepressie langzaam voorbijtrok, nadert morgen opnieuw een frontale zone met veel bewolking, waaruit mogelijk regen valt. 
  Opnieuw ziet het er naar uit dat de neerslaghoeveelheden gering zullen zijn. De minimumtemperatuur ligt vannacht rond tien graden, morgen wordt het ongeveer negentien graden.
  De wind is matig en veranderlijk. De komende dagen verandert er niet veel in het weer in ons land: af en toe zon, nu en dan regen, temperaturen normaal of iets onder normaal.
  De meeste regen valt de komende dagen nog in Midden- en Zuid-Europa. Het blijft daar wel warm.
Zon- en maanstanden: woenslag 19 juni, zon op 5.19, onder 2.03, maan op 5.31, onder 23.36.
Hoogwater (Rotterdam): 5.09 en 17.50.
   

EUROPA  
  Weersvooruitzichten voor Europa, medegedeeld door het KNMI, geldig voor de eerstvolgende 48 uur:
  Zuid-Scandinavië — Zonnige perioden en vooral in Zweden plaatselijk een bui. Middagtemperaturen 18 tot 22 graden.
  Denemarken — Half tot zwaar bewolkt en enkele buien. Middagtemperatuur circa 19 graden.
  Britse Eilanden — Perioden met zon en enkele buien. Vrijdag meer bewolking en perioden met regen. Middagtemperatuur van 15 graden in Schotland tot 20 graden in Zuid-Engeland.
  Benelux — Af en toe zon, ook enkele buien. Middagtemperatuur. circa 19 graden.
  Duitsland — Wisselend bewolkt en enkele buien. Middagtemperatuur circa 19 graden.
  Frankrijk — Zonnige perioden maar ook af en toe regen of een bui. Middagtemperatuur van 16 graden in Bretagne tot 28 graden aan de Riviera.
  Alpengebied — Donderdag half tot zwaar bewolkt en perioden met regen- of onweersbuien. Vrijdag meer zon. Middagtemperatuur oplopend van 16 tot 20 graden.
  Spanje en Portugal — Zonnig en overwegend droog. Middagtemperatuur van 22 graden in het noorden tot 26 graden aan de Middellandse Zee, in het binnenland warmer.
  Italië en Joegoslavië — Aanvankelijk een regen- of onweersbui, vrijdag meer zon. Middagtemperatuur van 23 graden in het noorden tot 30 graden in het zuiden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 18 juni 1985

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

WEEROVERZICHT

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 18 juni 1985

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken