Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Chinees koken

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Chinees koken

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Chinezen vinden goed klaargemaakt eten heel normaal. Ook wanneer zij in het buitenland wonen, hanteren zij deze stelregel. Daardoor worden hun gasten vaak verrast met de heerlijkste gerechten. Yan-kit So, de schrijfster van Het Nieuwe Chinese kookboek, kreeg in de Verenigde Staten zoveel goede reacties op haar kookkunst, dat zij besloot een boek te schrijven. Kwee Siok Lan vertaalde het voor Nederland.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 september 1985

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Chinees koken

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 september 1985

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's