Bekijk het origineel

Zo'n zeven miljoen binnen voor Afrika Nu

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zo'n zeven miljoen binnen voor Afrika Nu

Slotmanifestatie vindt vanavond plaats

1 minuut leestijd

HILVERSUM - De televisieen radioactie Afrika Nu heeft tot nu toe zo'n zeven miljoen gulden opgebracht. Dat werd gisteravond bekendgemaakt door de persdienst van de NOS. Het bedrag kan nog oplopen, omdat het meeste geld naar giro 555 wordt overgemaakt en de telling van de Postbank enkele dagen achterloopt.

giro 3"2os««'

De grote slotuitzending van de Afika Nu-actie vindt vanavond plaats. In deze anderhalf uur durende uitzending zal nog eenmaal de noodzaak, het nut en het verloop van de actie tot nu toe worden aangegeven, afgewisseld met gepast amusement, aldus de NOS. - • - • Uitgebreider informatie over de situatie in enkele Afrikaanse landen zal worden verstrekt via reportages, terwijl in de studio een weerkundige de klimatologische omstandigheden rond de Sahel uitlegt.

Acties

Verder zal in deze uitzending nog een 'overzicht worden gegeven van een aantal acties die deze week plaatsvonden, en heeft de slotveiling plaats van het 35 meter brede schilderij dat werd gemaakt door een aantal Hilversumse kunstenaars.

Het speciale telefoonnummer (068212150) van de actie is ook vandaag vanaf twee uur 's middags nog bereikbaar. Het gironummer blijft nog langer geopend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 21 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Zo'n zeven miljoen binnen voor Afrika Nu

Bekijk de hele uitgave van maandag 21 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken