Bekijk het origineel

„Meer winkels in centrum van Ridderkerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

„Meer winkels in centrum van Ridderkerk"

1 minuut leestijd

RIDDERKERK - In het centrum van de gemeente Ridderkerk bestaat een uitbreidingsmogelijkheid van 4500 vierkante meter bedrijfsoppervlak in de sector van de duurzame goederen.

Tot deze conclusie komt het rapport van het Coördinerend Instituut Midden- en Kleinbedrijf (CIMK), dat opgesteld is over de winkelvoorzieningen in Ridderkerk. Het CIMK-onderzoek heeft Zich beziggehouden met de vraag op welke wijze het Ridderkerkse winkelapparaat zioh in de komende jaren verder moet ontwikkelen.

Er wordt in het rapport een inventarisatie gemaakt van de bestaande winkelvoorzieningen. Bovendien is onder de Ridderkerkse consumenten een enquête gehouden om achter de wensen van het koperspubliek te komen. Met behulp van de inventarisatie en de consumentenenquête geeft het rapport een beeld van de huidige marktverhoudingen binnen de gemeente Ridderkerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

„Meer winkels in centrum van Ridderkerk

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken