Middemachtszon
(Noors: Midnattsol) 4 sneetjes rond casinobrood; stukje rauwe wortel; 1 kleine tomaat; 1 eetlepel boter; 100 g geraspte oude Goudse kaas; 2 eetlepels slagroom; 1 theelepel mosterd; '/2 theelepel cayennepeper.
Rooster de sneetjes brood. Leg ze klaar op een bordje. Snijd de wortel in zeer kleine blokjes ; u hebt er twee eetlepels vol van nodig. Haal vier mooie plakjes uit de tomaat. Smelt de boter en roer de kaas, room, mosterd en peper erdoor. Blijf roeren tot een gladde, dikke saus ontstaat. Verdeel die over de sneetjes. Strooi de wortel erover, leg middenop een plakje tomaat. Direct serveren.
690 -]. van den Boogaard, Lith 691 - Redactie
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 24 juni 1988
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 24 juni 1988
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's