Banketbakkersroom
2 eierdooiers; 40 g suiker; 12 g custardpoeder; 15 g bloem; dl melk; 'h vanülestokje.
Roer de eierdooiers met de suiker uit. Meng bloem en custard erdoor en roer het mengsel met wat koude melk glad. Laat de rest van de melk met net opengesneden vanillestokje aan de kook komen, laat 20 min. trekken en verwijder het vanillestokje. Voeg de melk al roerend aan het eiermengsel toe. Laat de massa vervolgens aan de kook komen en laat het 4 min. goed doorkoken. Neem de pan van het vuur. Roer tijdens het afkoelen af en toe.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 maart 1990
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 maart 1990
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's