Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Banketbakkersroom

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Banketbakkersroom

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

2 eierdooiers; 40 g suiker; 12 g custardpoeder; 15 g bloem; dl melk; 'h vanülestokje.

Roer de eierdooiers met de suiker uit. Meng bloem en custard erdoor en roer het mengsel met wat koude melk glad. Laat de rest van de melk met net opengesneden vanillestokje aan de kook komen, laat 20 min. trekken en verwijder het vanillestokje. Voeg de melk al roerend aan het eiermengsel toe. Laat de massa vervolgens aan de kook komen en laat het 4 min. goed doorkoken. Neem de pan van het vuur. Roer tijdens het afkoelen af en toe.

Dit artikel werd u aangeboden door: Reformatorisch Dagblad

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 maart 1990

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Banketbakkersroom

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 maart 1990

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's