Bekijk het origineel

Sri Lanka

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Sri Lanka

1 minuut leestijd

COLOMBO - De regering van Sri Lanka heeft gisteren 3000 man troepen ter versterking naar de oostkust gestuurd, waar Tamil-opstandelingen militaire - kampen hebben aangevallen. Het regeringsleger en de Tamils negeerden gisteren een eerder afgesproken staakt-het-vuren. Volgens militaire zegslieden hebben de rebellen eerder deze week meer dan 100 politiemensen gedood. De militairen baseerden hun bericht op de mededelingen van een gewonde politieman, die behoorde tot een groep van 600 die maandag in het oostelijke disjtrict Batticaloa gevangen werden genomen, toen de opstandelingen elf politiebureaus aanvielen. De man wist te ontsnappen en bereikte dinsdag een legerpost. Hij verklaarde dat tussen 125 en 150 van zijn collega's door de opstandelingen waren doodgeschoten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 juni 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Sri Lanka

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 juni 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken