Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Eten van zachtgekookt ei en kip is link

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Eten van zachtgekookt ei en kip is link

Aantal voedselinf acties door RIVM op 1,5 miljoen per jaar geschat |,

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

DEN HAAG - Overheid, Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Consumentenbond hebben al vele malen gewaarschuwd: Eet geen zachtgekookte of rauwe eieren en gebruik ze niet in gerechten. „Vooral bejaarden en zwangere vrouwen behoren tot de risicogroepen. Je zou verwachten dat met name verzorgingstehuizen hiermee rekening houden", aldus een woordvoerder van de Consumentenbond.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 31 juli 1990

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Eten van zachtgekookt ei en kip is link

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 31 juli 1990

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's