Bekijk het origineel

Fiat Tempra

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Fiat Tempra

1 minuut leestijd

In feite is het een Fiat Tipo met kofferbak, maar Fiat spreekt liever van een geheel nieuwe auto. Vandaar ook een geheel nieuwe naam: Tempra. De wagen is ontworpen om het gat op te vullen tussen de Tipo en de Croma. De Tempra is bedoeld voor mensen die de voorkeur geven aan een klassiek gelijnde sedan en ook prijs stellen op comfort en luxe. Standaard is de Tempra dan ook behoorlijk compleet uitgerust, in alle uitvoeringen is bij voorbeeld stuurbekrachtiging standaard.

Wanneer de Tempra begin december leverbaar wordt, staan er twee motoren op het programma: een 1.6 liter injectiemotor van 59 kW (80 pk) en een 2 liter injectiemotor van 85 kW (115 pk). In februari worden ook twee dieselversies leverbaar, een met een gewone 1,9 liter dieselmotor van 48 kW (65 pk) en een turbogeladen 1,9 liter dieselmotor van 68 kW (92 pk). Op de Auto-RAI in februari wordt er verder een stationwagon-uitvoering van de Tempra geïntroduceerd. De prijzen lopen van 27.95Ü gulden voor de Tempra 1.6 tot 38.950 gulden voor de Tempra SX Turbodiesel.

De Fiat Tempra is bedoeld voor mensen die de voorkeur geven aan een klassiek gelijnde sedan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 november 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Fiat Tempra

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 november 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken