Bekijk het origineel

Georgië

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Georgië

1 minuut leestijd

SATSJCHERE (AP) - Er is geen hoop dat er nog veel overlevenden zullen worden gevonden onder de puinhopen van een aardbeving die maandag de Sowjetrepubliek Georgië heeft getroffen. De beving, die een kracht had van 7,1 op de schaal van Richter, heeft 81 doden en 500 gewonden veroorzaakt en 80.000 mensen van hun huizen beroofd. Meer dan honderd personen worden vermist en het staat vrijwel vast dat zij zijn omgekomen. Helikopters hebben gisteren gewonden opgehaald uit moeilijk toegankelijke gebieden en redders een blik gegund op de verwoestingen. De Georgische dorpen zijn verpletterd door zware rotsblokken en tot nu toe is slechts één gewonde onder het puin vandaan gehaald.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 mei 1991

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Georgië

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 mei 1991

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken