Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Keurmeesters houden kwaliteit vlees nauwlettend in de gaten
Controle in abattoirs bKjft een van de hoofdtaken van de Rijksdienst
GORINCHEM — Als consument hechten we aan een goed stukje vlees. Minder druk maken we ons echter over de vraag wie zorgdraagt voor de controle op de kwaliteit. Toch is de landelijke Rijksdienst voor de keuring van vee en vlees (RVV), werkgever van 1700 mensen, dagelijks in touw om die kwaliteit te waarborgen.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van maandag 29 juli 1991
Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van maandag 29 juli 1991
Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's