Aardappel- kwarktaart
500 g gekookte aardappels; boter om in te vetten; 500 g 'kwark; zout;peper;paprikapoeder; 1 ui; 2 eetl. bloem; 2 eieren; 50 g geraspte kaas:
Snijd de aardappels in dunne plakjes. Beboter een ronde taartvorm en leg de aardappelplakjes erin. Druk ze iets aan. Meng door de kwark zout, peper en paprikapoeder. Schil en snipper of rasp de ui en voeg deze toe. Schep de bloem erdoor. Splits de eieren en schep de dooiers erdoor. Klop de witten stijf en spatel deze door de kwark. Leg de kwark op de plakjes aardappel en strijkde bovenkant glad. Be,,strooi deze met de geraspte kaas en schuif de vorm in een voorverwarmde oven van 200°C, stand 4. Bak de taart 25 minuten.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 september 1991
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 september 1991
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's