Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Aardappel- kwarktaart

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Aardappel- kwarktaart

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

500 g gekookte aardappels; boter om in te vetten; 500 g 'kwark; zout;peper;paprikapoeder; 1 ui; 2 eetl. bloem; 2 eieren; 50 g geraspte kaas:

Snijd de aardappels in dunne plakjes. Beboter een ronde taartvorm en leg de aardappelplakjes erin. Druk ze iets aan. Meng door de kwark zout, peper en paprikapoeder. Schil en snipper of rasp de ui en voeg deze toe. Schep de bloem erdoor. Splits de eieren en schep de dooiers erdoor. Klop de witten stijf en spatel deze door de kwark. Leg de kwark op de plakjes aardappel en strijkde bovenkant glad. Be,,strooi deze met de geraspte kaas en schuif de vorm in een voorverwarmde oven van 200°C, stand 4. Bak de taart 25 minuten.

Dit artikel werd u aangeboden door: Reformatorisch Dagblad

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 september 1991

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Aardappel- kwarktaart

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 september 1991

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's