Bekijk het origineel

Ferkansie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ferkansie

1 minuut leestijd

ze verder. Dan schieten ze een vos. Ze stan stil en oom Kees pakt hij de vos. Dan gaan ze weer verder over de duinen. Ze lopen een eintje. Ze zien een mooien bloem een viooltje en later een madeliefje. Der komt een donkere lucht. Ze lopen snel verder. Daar komt een onweer bui. Ze weten geen raat. Ze rennen naar het duinhuisje. Ze gaan de vos in de schuur gooien. Dan gaan ze drinken. Lekere cola met kofie melk. Dan is de bui op ge houden. Dan gaan ze weer naar huis. Dan zijn ze thuis. Ze vertelen het alemaal. Henri 8jaar Ik ben dirk en ik hed ferkansie in de ferkansie hed ik een hut gebout en snags mog ik en mein broer in de hut slaapen dag hoor tot siens Dirk van Vliet, 7jaar Kootwijkerbroek

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Ferkansie

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken