Bekijk het origineel

Kijken in een culinaire kruidentuin

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kijken in een culinaire kruidentuin

1 minuut leestijd

In "De culinaire kruidentuin van het Openluchtmuseum" kan de kruidenliefhebber zijn hart ophalen. Het mooi uitgevoerde boek -harde kaft, geïllustreerd met kleurenfoto's en -tekeningen- biedt een berg informatie over alles wat met kruiden te maken heeft. Alle kruiden uit het boek worden gekweekt in de kruidentuin van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, die uniek is in Europa. Dat betekent dat er niet alleen gangbare kruiden, maar ook zeldzame kruiden, die „kunnen bogen op een lange traditie" in voorkomen. De gegeven informatie is praktisch. Per kruid worden de kenmerken, het voorkomen en de bijzonderheden, teelt en gebruik onder de loep genomen. Daarnaast vermeldt het boek leuke en eenvoudige recepten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Kijken in een culinaire kruidentuin

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken