Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Het is vaak te warm in de koelkast
Consumenten hebben voedselvergiftiging nogal eens aan eigen slordigheid te wijten
In veel koelkasten is het te warm. Vier van de tien apparaten zijn niet koud genoeg afgesteld. De thermostaat blijkt als graadmeter weinig waarde te hebben. Voedsel bederft eerder, ook al ziet het er misschien nog wel fris uit. Niet alleen zure melk, slijmerig vlees en slappe groentes zijn ziekmakend. Ook als er ogenschijnlijk niets aan de hand is, kan buikpijn of erger het gevolg zijn. Voedselvergiftiging komt onrustbarend vaak voor.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van woensdag 13 juli 1994
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 juli 1994
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's