Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Het is vaak te warm in de koelkast

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Het is vaak te warm in de koelkast

Consumenten hebben voedselvergiftiging nogal eens aan eigen slordigheid te wijten

6 minuten leestijd Arcering uitzetten

In veel koelkasten is het te warm. Vier van de tien apparaten zijn niet koud genoeg afgesteld. De thermostaat blijkt als graadmeter weinig waarde te hebben. Voedsel bederft eerder, ook al ziet het er misschien nog wel fris uit. Niet alleen zure melk, slijmerig vlees en slappe groentes zijn ziekmakend. Ook als er ogenschijnlijk niets aan de hand is, kan buikpijn of erger het gevolg zijn. Voedselvergiftiging komt onrustbarend vaak voor.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Het is vaak te warm in de koelkast

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's