Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Een pijnlijke correctie
Consumptieve techniek is populaire vbo-opleiding
De tafel staat keurig gedekt. Alsof het een vijfsterrenrestaurant is. Met de zwier van een professionele kelner ontvangt Herman (16) zijn gasten en neemt hun bestelling op. Nauwelijks tien minuten later slaan de vlammen hem uit. Terwijl hij de tournedos met stroganoffsaus van de schaal wil scheppen, ontdekt hij een blunder: geen borden! Snel redt zijn leraar de penibele situatie. In de keuken: „Dat was balen".
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van maandag 17 oktober 1994
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van maandag 17 oktober 1994
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's