Bekijk het origineel

Drie doden bij ongevallen in Baexem en Tholen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Drie doden bij ongevallen in Baexem en Tholen

2 minuten leestijd

THOLEN/BAEXEM burgse gemeente Baexem In zijn de Limgistermiddag twee inzittenden van een personenauto om het leven gekomen. Bij een frontale botsing ge J. van leven gekomen. in Tholen is de 54-jariden Boom uit Wouw om het

Bij het ongeval in Baexem kwam een auto onder een trein op een met automatische knipperlichten beveiligde spoorwegovergang. De slachtoffers zijn de 64-jarige man uit Baexem en een 19-jarige Baol. Het tweetal stond in de auto te wachten voor de overgang. Toen de intercitytrein van Roermond naar Weert was gepasseerd, wachtten ze niet tot de rode knipperlichten waren gedoofd. De auto werd aangereden door de intercitytrein van Weert naar Heerlen.

Bij het ongeval in Zeeland reed het slachtoffer rond zes uur in de richting van Tholen op een tegemoetkomende auto. Volgens getuigenverklaringen was I. V. uit Nieuw-Zeeland op de tweebaansweg bezig met het inhalen van een vrachtwagen. In deze auto zaten behalve de bestuurster V. ook E. G. uit Lepelstraat en de 14-jarige dochter van V.

De dochter kwam met de schrik 'vrij. De beide vrouwen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Zij zijn buiten levensgevaar. Het slachtoffer zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. De politie heeft de EendrachtSweg twee uur afgesloten voor alle verkeer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 28 oktober 1994

Reformatorisch Dagblad | 29 Pagina's

Drie doden bij ongevallen in Baexem en Tholen

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 28 oktober 1994

Reformatorisch Dagblad | 29 Pagina's

PDF Bekijken