Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Voedsel zorgt vaker voor virusinfectie
Keuringsdienst van Waren stuit op flink aantal gevallen van namaak
DEN HAAG - Voedsel is vaker aanleiding tot een virusinfectie dan tot nu toe werd aangenomen. Niet alleen schaal- en schelpdieren, in dit verband berucht, blijken de boosdoener te zijn. Dit schrijft de Inspectie Gezondheidsbescherming (IGB), beter bekend als de Keuringsdienst van Waren, in haar gisteren gepubliceerde jaarverslag.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 22 augustus 1995
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 augustus 1995
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's