Bekijk het origineel

Gedenkwaardig

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Gedenkwaardig

1 minuut leestijd

Vijftig jaar

HERWIJNEN - J. T. Golverdingen (85) en D. Golverdingen-ten Braber (84) vierden afgelopen donderdag het heugelijke feit dat ze vijftig jaar met elkaar getrouwd zijn. De bruidegom is geboren in Spijk, waar hij geruime tijd samen met zijn vrouw een boerderij heeft gerund. De bruid komt oorspronkelijk uit Hei- en Boeicop. Samen kregen ze een zoon en inmiddels hebben ze ook een kleinzoon. Sinds drie jaar wonen ze in Huize Avondlicht in Herwijnen. Burgemeester A. Bergshoeff kwam het echtpaar afgelopen week namens de gemeente fehciteren.

Zestig jaar

PAPÉNDRECHT - Het echtpaar De Geus-Tillemans, Zernikelaan 658 in Papendrecht, hoopt morgen het 60-jarig huwelijk te vieren. Burgemeester E. Tuijnman komt die dag haar felicitaties overbrengen. De heer De Geus is geboren op 25 juni 1911 te Den Bommel. Mevrouw De Geus zag op 14 april 1914 het levenslicht in Weert.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 25 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Gedenkwaardig

Bekijk de hele uitgave van maandag 25 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken