Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Asperge-rijstsoep
Ze liggen weer bij bosjes in de winkel: verse Hollandse asperges. Dat wordt dus genieten aan tafel! Want de zachtromige smaak van asperges is niet te overtreffen. Niet voor niets wordt deze groente "het witte goud" genoemd. Hoewel deze delicatesse tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar is, duurt het aspergeseizoen in Nederland maar kort: traditioneel worden asperges tot Sint-Jansdag (24 juni) gestoken. Deze maand presenteert de USA Rice Federation een Amerikaans recept met asperges in de hoofdrol: asperge-rijstsoep.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 15 mei 1998
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 mei 1998
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's