Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Asperge-rijstsoep

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Asperge-rijstsoep

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Ze liggen weer bij bosjes in de winkel: verse Hollandse asperges. Dat wordt dus genieten aan tafel! Want de zachtromige smaak van asperges is niet te overtreffen. Niet voor niets wordt deze groente "het witte goud" genoemd. Hoewel deze delicatesse tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar is, duurt het aspergeseizoen in Nederland maar kort: traditioneel worden asperges tot Sint-Jansdag (24 juni) gestoken. Deze maand presenteert de USA Rice Federation een Amerikaans recept met asperges in de hoofdrol: asperge-rijstsoep.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 mei 1998

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Asperge-rijstsoep

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 mei 1998

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's