Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Tal van toevoegingen op de koop toe

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Tal van toevoegingen op de koop toe

Zonder verdikkingsmiddel is halvarine even dik als ongeklopte slagroom

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Additieven zijn kunstmatige toevoegingen aan voedsel. Velen denken bij voedseladditieven aan moderne productietechnieken voor voedingsmiddelen. Toch is het gebruik van dit soort stoffen al eeuwen bekend. Werd sulfiet al niet door de klassieke Romeinen toegepast om wijn te bewaren?

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 mei 1998

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Tal van toevoegingen op de koop toe

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 mei 1998

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's